Home
Facebook

De Blauwbaarden enteren Biddinghuizen

De Blauwbaarden enteren Biddinghuizen Biddinghuizen - 8 oktober 2008.  De Blauwbaarden en Maris Sonores enteren 25 oktober Biddinghuizen.

Zaterdag 25 oktober zal de Voorhof helemaal omgebouwd worden in piraten kleuren. De organisatie ligt in handen van piratenkoor de Blauwbaarden met medewerking van Maris Sonores in de “Big Band” formatie.

Bij het 5 jarig bestaan van De Blauwbaarden is er ook in deze vorm gewerkt, wat erg goed is gevallen bij de bevolking. Nu dus maar weer eens een avond plezier in samenwerking met Biddinghuizer muzikanten.

Met een spetterend slot zal de avond worden afgesloten.

De voorgaande jaren was er elk jaar een ouderwetse enteravond voor de leden en familie van het piratenkoor. Nu het koor 8 jaar bestaat willen ze het dorp erbij betrekken en de omliggende plaatsen. Deze enteravond zal hopelijk een jaarlijks terug kerend evenement worden, waarbij er gestreefd wordt om muzikanten uit Biddinghuizen de avond in te laten vullen.

Uiteraard heeft de organisatie getracht een duidelijk en feestelijk programma samen te stellen.

De kosten liggen helemaal bij de Blauwbaarden, waardoor er een toegang wordt gevraagd van € 5,00 incl. koffie of thee. In de voorverkoop € 4,00 incl. koffie of thee.

Als u ingeschreven staat als vriend van “Piratenkoor De Blauwbaarden” kunt u gratis naar binnen.

Wat is een vriend van Piratenkoor De Blauwbaarden?
Dat is een soort van donateurschap waarbij u het koor steunt met een jaarlijkse gift
van 10 tot 15 euro of een vrije gift van minimaal 10 euro.

Deze komt op naam te staan van één persoon, die dan uitgenodigd zal worden bij b.v. deze enteravond o.i.d. U kunt hier meer over te weten komen door de website van de Blauwbaarden te bezoeken: http://www.blauwbaarden.nl

Voorverkoop en informatie:
Roel van Hoof 0321-332313 of via een email: blauwbaarden@solcon.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat