Home
Facebook

Golden Boei voor Blauwbaarden

Golden Boei voor Blauwbaarden Biddinghuizen - 16 september 2008.  De Blauwbaarden uit Biddinghuizen heeft op 13 september in Elburg bij het Shantykorenfestival dat jaarlijks gehouden wordt tijdens de Botterdagen, de ‘Golden Boei’ gewonnen.

Tijdens de Botterdagen traden De Blauwbaarden een aantal keren op. Tijdens de finale van het korenfestival streden vier koren van de acht deelnemende koren om de eerste prijs. Groot was de verrassing toen bleek dat De Blauwbaarden uit Biddinghuizen de eerste prijs, De Golden Boei, die vorig jaar nog werd gewonnen door De Dronter Piraten, in ontvangst mochten nemen.

Het is voor de eerste keer dat De Blauwbaarden een prijs winnen en de piraten uit Biddinghuizen spreken over ‘een mooie impuls voor het hele koor’. Het vijfenvijftig leden tellende koor dat onder leiding staat van dirigent Arie Seeuws, mocht onlangs nog twee nieuwe accordeonisten verwelkomen. Met de nummers ‘Een draaiersjongen’, ‘Johnny Johnny John’ en ‘Goodbye my lover’ wisten de piraten de jury te imponeren en de Blauwbaarden mochten de Golden Boei mee naar Biddinghuizen nemen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat