Home
Facebook

Stamppotbuffet 50 jaar Biddinghuizen bijna volgeboekt

Stamppotbuffet 50 jaar Biddinghuizen bijna volgeboekt Biddinghuizen - 30 september 2013.  Het loopt de laatste dagen hard met de aanmeldingen voor het stamppotbuffet op donderdag 10 oktober. Dit grootste stamppotbuffet van Biddinghuizen wordt speciaal georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het dorp.

Dat de belangstelling groot zou zijn was wel verwacht. Er kunnen met gemak 300 mensen in de tent en als het zo door gaat dan komt de tent vol.

Natuurlijk is het verjaardagsfeest van Biddinghuizen reden genoeg om aan te schuiven maar daarnaast zal het ook een heel smaakvol en sfeervol buffet worden.

De mensen van partyservice Slump gaan zorgen voor een verwarmde en sfeervol aangeklede tent en natuurlijk voor een heerlijk stamppotbuffet.

Maar wat is er nog meer te beleven deze avond? Sharon Kips zal live optreden direct na het stamppotbuffet. De organisatie is bijzonder blij met de toezegging dat Sharon speciaal voor het 50-jarige jubileum van het dorp naar Biddinghuizen komt om daar enkele nummers te zingen.

Daarnaast zullen er optredens zijn van het piratenkoor de Blauwbaarden en van Richard Stooker. Deze magican/mentalist zal u tijdens het eten vermaken met de meest leuke en mysterieuze trucjes.

Alsof dat nog niet genoeg is zal het muzikale trio de Sfeermakers tijdens het buffet met hun mobiele akoestische muziek zorgen voor een geweldig sfeervolle avond.

Kortom het belooft een letterlijk en figuurlijk een zeer smaakvolle avond te worden. Een avond die u niet mag missen.

U kunt zich nog tot 4 oktober opgeven op via info@ijsvogel.net. Uw opgave wordt bevestigd na ontvangst van het inschrijfgeld van €12,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen €5,-.

Het inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer 12.79.32.925 t.a.v. Stichting de IJsvogel te Biddinghuizen onder vermelding van: stamppot met uw naam en adres.

Heeft u geen mogelijkheid om dit via email te doen dan kunt u dit nog bij de Lapjeskat tot 4 oktober doen, u moet dan wel gelijk contant afrekenen.

De organisatie hoopt u deze avond te mogen ontvangen om samen te genieten van heerlijk eten en een gezellige avond. De tent gaat om 18.00 uur open en om ongeveer 18.30 uur start het buffet.

Stichting de IJsvogel / 50jaar Biddinghuizen / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat