Home
Facebook

7 maart: Start jubileumjaar De Blauwbaarden

7 maart: Start jubileumjaar De Blauwbaarden Biddinghuizen - 22 januari 2015.  Dit jaar is het 15 jaar geleden dat piratenkoor "De Blauwbaarden" werd opgericht. De start van dit jubileumjaar is op zaterdag 7 maart in kerk- en zalencentrum De Voorhof (Biddinghuizen), aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).

Een muzikale avond voor de partners van de koorleden, sponsoren en voor "De vrienden van de Blauwbaarden". Het koor wil hun sponsoren en vrienden laten zien en horen wat zij doen met hun onmisbare financiële steun.

CD opname
Tijdens deze avond zal het koor een aantal stukken zingen die op hun tweede cd komen te staan. De opnames vinden plaats in een professionele studio in Dalfsen en wel op 11 april en 9 mei.

De eerste cd "Biddinghuizer Schande" dateert uit 2010.

Ackoord
Niet alleen het piratenkoor zal zingen, ook de band "Ackoord" uit Zeewolde zal optreden. Deze band speelt volksmuziek van divers pluimage en is van vele markten thuis. Het repertoire bestaat voornamelijk uit internationale volksmuziek in de breedste zin van het woord: Ierse jigs, reels, polka's, oud-Hollandse liederen en melodieën, Franse, Jiddische en Russische klanken en zelf gecomponeerde stukken.

Ook vriend worden?
Wilt u ook "Vriend van de Blauwbaarden" worden, dan bent u, mits er plaats is, van harte welkom om deze avond bij te wonen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website http://www.blauwbaarden.nl

5 september jubileumconcert
Op zaterdag 5 september a.s. wordt het 15 jarig bestaan gevierd met een jubileumconcert, waar ook de nieuwe cd gepresenteerd zal worden. Tevens is er deze dag een shanty- korenfestival. Meer informatie volgt later.

Repetities
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond om 20.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer, saxofonist en een fluitist/doedelzakspeler.

Heeft u interesse? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat