Home
Facebook

Blauwbaarden enteren de Voorhof

Blauwbaarden enteren de Voorhof Biddinghuizen - 7 april 2017.  Piratenkoor de Blauwbaarden organiseert op zaterdag 8 april een Enteravond in kerk- en zalencentrum de Voorhof. De avond is een muzikale avond voor de partners van de koorleden, sponsoren en voor "De vrienden van De Blauwbaarden".

"We willen onze sponsoren en vrienden laten zien en horen wat wij doen met hun onmisbare financiële steun", vertelt één van de koorleden. Het koor zal tijdens de avond weer uit volle borst zingen en nieuwe liederen laten horen. "Uiteraard komen ook de bekende, oudere stukken aan bod".

Jeugdorkest Maris Sonores en verrassing
Het jeugdorkest van Maris Sonores zal een gedeelte van de avond voor hun rekening nemen. Dit jeugdorkest bestaat sinds 2001. In deze avond zit bovendien een "verrassingselement" verwerkt.

Kaartverkoop
Entreekaarten kosten € 5,00 en zijn te koop bij Boekenhuys van der Walle en op de avond zelf aan de zaal, mits voorradig. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Ook vriend worden?
U kunt vriend worden van De Blauwbaarden:
* U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor.
* Gratis toegang tot de Enteravond.
* Korting op de entreeprijs bij een festival of een concert.
* Vanaf € 10,00 per jaar/p.p. bent u "Vriend van" dit leuke en gezellige koor !

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel. Heeft u interesse? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website www.blauwbaarden.nl. Ook kan het koor op verzoek een optreden verzorgen. Mail dan voor informatie maar optreden@blauwbaarden.nl.

De Blauwbaarden / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat