Home
Facebook

5 juli afsluiting seizoen De Blauwbaarden

5 juli afsluiting seizoen De Blauwbaarden Biddinghuizen - 13 juni 2017.  Woensdag 5 juli sluit piratenkoor de Blauwbaarden het zangseizoen af op de weekmarkt in Biddinghuizen. Het is een traditie geworden om dat naast de kraam van "De Elburger Vishandel" van sponsor Johan Westerink te doen.

Het koor zal een aantal nieuwe liederen zingen en uiteraard ook het bekende, Nederlandstalige repertoire. Van 15.00 tot 17.00 uur kunt u komen luisteren en meezingen.

Zomerstop en aanvang nieuwe seizoen
Na dit optreden zal het koor gaan genieten van een welverdiende zomerstop. De eerste repetitie in het nieuwe seizoen is op woensdag 6 september in kerk- en zalencentrum de Voorhof van 20.00-22.00 uur.

September: maand van de open repetities
In de maand september houdt het koor vier open repetities. U/jij bent van harte welkom op 6, 13, 20 en/of 27 september om vrijblijvend mee te zingen, te luisteren en sfeer te proeven. Het koor zingt meerstemmig en dat komt niet altijd voor bij piratenkoren. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit.

Begeleiding
De Blauwbaarden worden begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en een saxofonist/fluitist.

Nazit
Na de repetitie is het goed vertoeven in de foyer bij Henk & Ria Potgieter om de dorstige kelen te smeren. "Een gezellige afsluiting van de repetitieavond!", schrijft het koor.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website www.blauwbaarden.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat