Home
Facebook

Piratenkoor De Blauwbaarden start seizoen

Piratenkoor De Blauwbaarden start seizoen Biddinghuizen - 20 augustus 2003.  Na een succesvol jaar en een fijne tijd van repetities en optredens het vorige seizoen, is het nieuwe seizoen van het Biddinghuizer piratenkoor op 20 augustus jl. begonnen.

Het piratenkoor uit Biddinghuizen heeft inmiddels verschillende optredens gegeven en kenmerkt zich door driestemmige zang. Op dit ogenblik telt het koor 45 piraten. Belangstellenden zijn op woensdagavond in de Voorhof van harte welkom. Aanvang 20.00 uur. Het koor repeteert drie keer per maand. Voor informatie kunt u het secretariaat bellen onder nummer 0321-331500.

Botterdagen Elburg
Op zaterdag 13 september a.s. is er een speciale dag voor piratenkoren in Elburg. De blauwbaarden uit Biddinghuizen zijn hier aanwezig evenals 5 andere koren. Elk koor moet 4 maal een optreden verzorgen op verschillende locaties in de stad tijdens de Elburgse Botterdagen.

Bezoekers kunnen tevens meevaren op een Botter om te zien hoe het vroeger ging in de visserij op de Zuiderzee. Na de 4 optredens die middag verzamelen de piratenkoren om ± 17.00 uur in het centrum van Elburg bij de muziekkiosk op de Vismarkt om mee te doen aan een festival om “de Gouden Boei”. Ieder koor zal 3 liederen zingen uit eigen repertoire die beoordeeld zullen gaan worden door een jury.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat