Home
Facebook

Piratenkoor viert eerste lustrum

Piratenkoor viert eerste lustrum Biddinghuizen - 27 september 2005.  Na vijf succesvolle jaren en een fijne tijd van repeteren, en de optredens in de vorige seizoenen, gaat het alom bekende Piratenkoor uit Biddinghuizen zijn 1e Lustrum vieren.

Vrijdagavond 28 Oktober a.s. om 20.00 uur is het zover. Het groots te vieren optreden van het piratenkoor en het fantastische Showorkest Pardoes uit Hengelo, zal plaatsvinden in de geheel ontruimde Voorhof te Biddinghuizen. Het spektakel is geheel gratis.

Er kunnen tot 700 toeschouwers in het pand om te genieten van deze avond.

Het piratenkoor uit Biddinghuizen is niet zo onbekend meer merken de Piraten. Er zijn de afgelopen jaren regelmatig optredens geweest bij allerlei gelegenheden.

Ze hebben veel plezier met elkaar, wat in het zingen en optreden dan ook duidelijk te zien en te horen is. Het piratenkoor kenmerkt zich door drie tot vier – stemmig te zingen.

Het koor bestaat na 5 jaar al uit ± 65 leden onder aanvoering van een geweldige begeleider die de touwtjes goed strak in zijn handen heeft, waardoor het niveau steeds hoger wordt.

Leeftijd speelt geen rol, en generatie kloven zijn onbelangrijk. Dat zijn de zaken waar het piratenkoor zich niet mee bezig houdt.

Alleen de gezelligheid van met z´n allen zingen, repeteren en optreden is belangrijk. Een stukje ontspanning in de drukke tijden van deze maatschappij, en heerlijk om te doen.

De Biddinghuizer en Dronter bevolking, en de anderen die van buiten het mooie dorp komen, en dit willen meemaken, zijn van harte welkom op deze geheel gratis toegankelijke avond.

Kom op tijd want vol is vol ! De deuren gaan open om 19.15 uur.

Het showorkest Pardoes die tevens op deze avond 3x voor u gaat optreden zal u zeker imponeren met een geweldige show! Spetterende dames en geweldige feestmuziek waar u beslist niet van op uw stoel kan blijven zitten.

Pardoes speelt met volle overgave meeslepende smartlappen, heerlijke golden oldies of swingende schlagers. De boel op z´n kop zetten met knetterende trompetten en scheurende trombones. Het kan allemaal: van keurig meedeinen met de muziek tot een uitbundige muzikale show met zang en dans.

Pardoes treedt op bij de meest uitlopende evenementen in binnen en buitenland. De optredens zijn altijd een feest waarbij Pardoes het plezier in de muziek deelt met het publiek. Het orkest heeft een uitgebreide bezetting met trombones, trompetten, slagwerk, bas en saxofoon.

Neem eens een kijkje op hun site: http://www.dameskapelpardoes.nl

Het zal geen strakke avond worden waarbij u op uw stoel moet blijven zitten. Rondlopen in de gehele Voorhof en genieten van de avond staan voorop.

Piratenkoor “De Blauwbaarden” hoopt u over de streep getrokken te hebben.
Ze hopen u daarom te kunnen verwelkomen op deze gratis toegankelijke avond op 28 oktober.

Op 28 oktober tijdens het lustrumfeest zal het piratenkoor tevens zijn website openen. Veel werk moet er nog verricht worden, maar alles is op tijd klaar.

Ook kunt u even het secretariaat bellen onder nummer 0321-331500 of mailen naar blauwbaarden@solcon.nl

Programma vrijdag 28 oktober 2005
19.15 u Deur open Voorhof te Biddinghuizen
19.55 u Opening avond door voorzitter Jos van Kempen.
20.00 u Optreden Piratenkoor De Blauwbaarden
20.15 u Spetterende show van Dames Orkest PARDOES
20.40 u Optreden Piratenkoor De Blauwbaarden
21.05 uur Spetterende show van Dames Orkest PARDOES
21.30 uur PAUZE
22.00 uur Spetterende show van Dames Orkest PARDOES
22.30 uur Optreden Piratenkoor De Blauwbaarden
23.00 uur Einde avond met een nazit tot 24.00 uur

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat