Home
Facebook

Foto's jubileum festival 5 september 2015

Op zaterdag 5 september was het zover. Wij als piratenkoor "De Blauwbaarden" waren mede organisator van een groots festival in Biddinghuizen. Een vijftal koren waren uigenodigd om naar Biddinghuizen te komen om daar tussen 12.00 uur en 17.00 uur hun zangkunsten te laten horen. De koren werden ontvangen in Kerk en zalencentrum "De Voorhof" te Biddinghuizen.
Ontvangst in Kerk en Zalencentrum "De Voorhof te Biddinghuizen
Na het ontvangst in het Kerk en Zalencentrum "De Voorhof" en na een lekker kopje koffie zijn we met zijn allen naar het hoofdpodium gelopen op het festivalterrein in het dorp. Daar werd omstreeks 12.00 de eerst CD uitgereikt aan onze dirigent Arie Seeuws. De CD werd uitgereikt door onze burgervader A. de Jonge.
Uitreiking cd aan onze dirigent Arie. U ziet het goed, onze burgemeester heeft de cd uitgereikt.
Na de uitreiking van de CD werd het hoofdpodium overgenomen door de andere koren. Hieronden een impressie van de optredens.
Overzicht hoofdpodium
Naast het hoofdpodium waren er op twee plaatsen in het centrum van het dorp nog een podium ingericht. Hieronder een foto impressie van het podium bij bloemenwinkel Van Bemmel. Het geluid op dit podium was verzorgd door De Zingende Padden.
Het podium bij Van Bemmel bloemen
Ook bij Klamer fietsen was een podium ingericht. Hier konden de koren ook hun zangkunsten laten horen. Hieronder een foto impressie van dit podium
Podium Klamer fietsen
Aan het eind van een hele mooie dag hoort natuurlijk een finale met alle koren op het het hoofdpodium. Alle koren traden hiervoor aan. Een drietal liederen werden onder leiding van onze dirigent ter afsluiting gezongen.
Foto impressie finale op het hoofdpodium

De Blauwbaarden hadden als koor een kraam op de braderie.
De kraam was gezellig ingericht en de verkoop werd verzorgd door de vrouwen van de koorleden.

De gezellige kraam voor de verkoop van de CD
Het was een heel gezellige dag. Het weer speelde goed mee en alle deelnemendede koren hadden er zin in. Hieronder nog een paar overzichtsfoto's van het festival.
Natuurlijk met dank aan alle sponsoren, vrijwilligers en het verkoopteam.
Ook buiten het zingen om hadden alle koorleden veel plezier in ons dorp.
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat