Home
Facebook

Optredens

Coloriet

Zaterdag 14 oktober gaan we zingen bij Coloriet te Zeewolde. We hebben er vaker gezongen en het is daar altijd gezellig.
BURENDAG

Zaterdag 23 september daan De Blauwbaarden de burenfdag opvrolijken op het Tussendek te Dronten. Het is een besloten optreden.
60 jaar Biddinghuizen

Zaterdag 30 september zullen de Blauwbaarden ook van zich laten horen tijdens het korenfestivan ter ere van 60 jaar Biddinghuizen. Wij zullen omstreeks 18.30 uur optreden. Maar vanaf de opening te 15.30 uur zijn er meerdere koren te besluiteren uit het dorp.
Zeewolde bij de pinken

Zaterdag 2 september zingen we weer op de Pinkendagen te Zeewolde. Het festijn begint om 12.00 uur en wij zingen vanaf 13.00 uur. uur
BOOTWATEREN OP AMELAND

Zaterdag 15 juni 2019 is het weer zover. Wij gaan als koor weer meezingen op Ameland, in het dorpje Hollum, tijdens het bootwateren 2019. Tesamen met ongeveer 15 shanty/piratenkoren en ook zoveel dweilorkesten gaan we het dorp helemaal op zijn kop zetten
PHILADELPHIA ZEEWOLDE

Woensdag 12 juni 2019 gaan we niet repeteren maar optreden in zorginstelling Philadelphia te Zeewolde. Wij zullen de bewoners een groot aantal liederen laten horen en ze een hele mooie avond laten hebben
JAARMARKT MUNTENDAM

Zaterdag 1 juni 2019 gaan wij, als Blauwbaarden, de jaarmarkt te Muntendam een muziekaal en feestelijk tintje geven.
Wij zullen daar drie optredens geven van ongever een half uur. Natuurlijk komen er ook andere koren hun muziekale kunnen tonen.
Smartlappenfestival Oldenzaal

Zaterdag 11 mei 2019 gaan De Blauwbaarden hun zangkunsten weer laten horen op een groot Smarlappenfestival te Oldenzaal. Tijdens festival treden niet alleen smartlappen koren maar er zullen ook meerdere Shanty en piratenkoren optreden.
WATZUP korendag te Wezep

Zaterdag 3 november 2018 is er weer een WATZUP korendag te Wezep. De korendag wordt gehouden in zalencentrum Coelhage, Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep. We treden twee maal op  en wel om 15.00 uur tot 15.30 uur en 16.30 uur tot 17.00 uur. De toegang voor de koorleden is Gratis. Echter de echtgenotes en andere aanhang moet even 4 euro meenemen.
 
EERSTE LUSTRUM HOSPICE DRONTEN

Zaterdag 29 september 2018 heeft het Hospice te Dronten haar eeste lustrum. Dit zal gehouden worden op het plein in de Meerpaal te Dronten. Wij treden daar op van vanaf 15.15 uur tot 15.45 uur.
KORENDAG LELYSTAD

Zaterdag 8 september 2018 gaan we zingen op de korendag in het Lelycentre te Lelystad. Aanvang van het festival is 11.00 uur.
Zeewolde bij de pinken 2018

Zaterdag 1 september 2018 is het zover. Dan treden wij op bij Zeewolde bij de PINKEN. Dit is een gezellige Koeien- en Kalverenkeuring. Hier kunnen veehouders hun vee laten keuren.
Wij als koor zullen weer mooie liederen ten gehore brengen. Ook zullen de meezingers niet ontbreken.
Er zullen meerdere koren optreden deze dag.
Korendag Wezep

Zaterdag 12 november 2016 gaan we meedoen aan de korendag te Wezep. Maar liefst 850 zangers en zangeressen, verdeeld over 27 koren, doen zaterdag 12 november van 12.00 tot 21.00 uur mee aan de groots opgezette Korendag van popkoor WatZUP in Partycentrum Coelenhage te Wezep. Een bonte mengeling aan koren met verschillende genres zingt op de tweede zaterdag van november het hoogste lied in het 175 jaar bestaande partycentrum. 
Optreden Vrijwilligers ANWB

Zaterdag 24 september 2016 treden wij op voor de vrijwilligers van de ANWB. Dit optreden is op camping De Banken Dasselaarweg 1 te Zeewolde.
Botterdagen Elburg

Zaterdag 10 september is het weer  zover. We gaan weer zingen tijdens de Botterdagen te Elburg. Er zullen 7 koren optreden in de binnenstad en aan de haven van Elburg. De optredens beginnen om 13.00 uur. Ook is er weer een Grand Finale. 4 koren zullen strijden om De Gouden Boei. Deze wordt gehouden in de muziektent midden in het centrum van Elburg en begint om 17.00 uur. Wij als Blauwbaarden zullen ons best doen om De Gouden Boei mee te nemen naar Biddinghuizen.
Nijkerkse sleepbootdagen

Zaterdag 3 september treden we op tijdens de sleepbootdagen te Nijkerk. Liefhebbers van oude sleepboten kunnen het hart ophalen. Ook zullen wij onze zangkusten daar laten horen. We treden op van 13.00 uur tot  en met 17.00 uur
Internationaal Shantyfestival Harderwijk

Zaterdag 27 augustus zingen De Blauwbaarden op het internationaal shantyfestival te Harderwijk. Dit festival wordt georganiseerd door het Harderwijker shantykoor De Boekaniers uit Harderwijk.Opening van het festival is om 12.00 uur op de Markt te Harderwijk. Wij als koor zingen tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.boekaniers.com. 
Familiedag Sonnevanck

Zaterdag 28 mei gaan we zingen in zorgcentrum Sonnevanck te Harderwijk. Dit optreden is ter gelegenheid van de familiedag die die dag wordt gehouden. We zingen alleen Nederlandstalige liedjes. Het optreden is van 13.30 uur tot 14.15 uur die middag.
Cultuurfestival Redeplein Dronten

Zaterdag 4 juni 2016 tussen 15.00 uur en 22.00 uur, is er het cultuurfestival op het Redeplein te Dronten. Wij als koor hebben ook een kraam gehuurd om ons koor te promoten en natuurlijk onze CD te verkopen. Ook gaan we daar optreden. De tijden zijn nog niet bekend. (als deze bekend worden zullen deze worden geplaatst op de site). Wij hopen op mooi weer en veel publiek.
SMARTLAPPENFESTIVAL AMERSFOORT

Zaterdag 9 april 2016 gaan de Blauwbaarden zingen in Amersfoort op het smartlappenfestival. Aan dit festival doen een groot aantal koren mee. We zingen op verschillende plaatsen in de stad. Om ongeveer 12.00 uur zullen de eerste koren hun zangkunsten laten horen. Omstreeks 16.30 uur zullen alle koren zich verzamelen op Groenmarkt te Amersfoort waar een groots samenzang zal plaats vinden.
Korenfestival Winsum (Fr)

Zaterdag 27 februari 2016 gaan we meedoen aan een klein korenfestival te Wisnum(Fr). Er zullen nog drie andere koren hun zangkunsten laten horen.
Het festival begint om 13.30 uur. Het eind is ongeveer 17.30 uur. Bezoekers van het festival  betalen 5 euro entree.
Het festival wordt gehouden in het MFC "De Helling", Skans 12 te 8831XS Winsum (Fr)
Optreden Sonnevanck Harderwijk

Woensdag 2 maart 2016 hebben we een besloten optreden voor de bewoners van Sonnevanck te Harderwijk. Natuurlijk zijn familieleden van de bewoners van harte welkom. Het optreden is van18.45 uur tot ongeveer 20.15 uur.
Optreden De Regenboog te Dronten

Op woensdag 27 januari  2016 gaan we zingen voor de bewoners van De Regenboog te Dronten. Ook de familie van de bewoners zijn van harte welkom. Het optreden zal zijn vanaf  19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Optreden De Voord Elburg

Woensdag 13 januari 2016 hebben wij een besloten optreden in De Voord te Elburg. We gaan dan zingen voor de bewoners en hun familie
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat