Home
Facebook

Vriend worden van de Blauwbaarden

Vriend worden van de Blauwbaarden Biddinghuizen - 24 februari 2015.  Zaterdagavond 7 maart start het jubileumjaar van piratenkoor De Blauwbaarden in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Een muzikale avond voor de partners van de koorleden, sponsoren en voor "De vrienden van De Blauwbaarden".

Het koor wil hun sponsoren en vrienden laten zien en horen wat zij doen met hun onmisbare financiële steun.

Ook vriend worden ?
Wilt u ook "Vriend van De Blauwbaarden" worden, dan bent u, mits er plaats is, van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Wat houdt deze "vriendschap" in:
  • U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor.
  • Gratis toegang tot de jaarlijkse Enteravond.
  • Korting op de entreeprijs bij een festival of een concert.
  • Vanaf € 10,00 per jaar/p.p. bent u "Vriend van" dit leuke en gezellige koor.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website http://www.blauwbaarden.nl

Tweede CD
Tijdens deze avond zal het koor een aantal stukken zingen die op hun tweede cd komen te staan. De opnames vinden plaats in een professionele studio in Dalfsen. Op 11 april zal eerst het instrumentale gedeelte opgenomen worden en op 9 mei vinden de vocale opnames plaats. De eerste cd "Biddinghuizer Schande" dateert uit 2010.

Ackoord
Niet alleen het piratenkoor zal zingen, ook de band "Ackoord" uit Zeewolde zal optreden. Deze band speelt volksmuziek van divers pluimage en is van vele markten thuis. Het repertoire bestaat voornamelijk uit internationale volksmuziek in de breedste zin van het woord: Ierse jigs, reels, polka's, oud-Hollandse liederen en melodieën, Franse, Jiddische en Russische klanken en zelf gecomponeerde stukken.

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in
kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel.

Heeft u interesse ? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat