Home
Facebook

Gezellige verenigingenmarkt

Gezellige verenigingenmarkt Biddinghuizen - 22 september 2001.  Vanochtend om 10.00 uur was het begin van de verenigingenmarkt, zoals die was aangekondigd door Dorpsbelangen. Zo'n 35 verenigingen toonden zichzelf aan de Biddinghuizer bevolking op Het Plein en in Het Koetshuis. De activiteiten van de verenigingen liepen sterk uiteen. Van Piratenkoor tot modelbouwvereniging en van Bridgeclub tot Samen op weg Gemeente. Allemaal verenigingen die onder de aandacht komen in het jaar van de vrijwilligers.

Aanvankelijk nog niet erg druk
In de eerste uren van de markt was het nog niet erg druk. Links er rechts toonden mensen belangstelling voor de verschillende verenigingen en de standhouders zelf wisselden ook een woordje. Tegen 12 uur werd het toch drukker, ook natuurlijk omdat het weer erg meezat.

Ook BHZ-Net van de partij
Ook uw eigen nieuwsverslaggevers van de vereniging BHZ-Net waren op de markt aanwezig met een stand. "Vooral om de naamsbekendheid te vergroten, " liet Jelle Sybesma weten.

Vooral gezellig
De geluiden waren wisselend. Misschien was het niet overal even druk, maar de gezelligheid was duidelijk te proeven, vooral ook omdat de markt op het plein aan die in het Koetshuis werd gekoppeld met een kleine braderie.

Foto's
Zoals menig standhouder gezien zal hebben, werden door BHZ-Net ook foto's gemaakt, te bekijken via deze link

Of er aan een dergelijke markt een vervolg zal komen, bijvoorbeeld één keer in de twee jaar, of dat het blijft bij het jaar van de vrijwilligers is nog niet bekend. Dit zal binnen Dorpsbelangen wellicht overlegd worden. In ieder geval zijn de deelnemende verenigingen weer verzekerd van een stuk extra naamsbekendheid, misschien nieuwe leden en een goed gevoel over vandaag.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat