Home
Facebook

Blauwbaarden sfeerbepalend bij Voorjaarsweekeinde

Blauwbaarden sfeerbepalend bij Voorjaarsweekeinde Biddinghuizen - 22 juni 2007.  De piraten van De Blauwbaarden blikken tevreden terug op het Flevolands Shantykoren festival, dat op 16 juni in Biddinghuizen werd gehouden.

De organisatie verliep gesmeerd en de sfeer in Biddinghuizen was zoals een piraat dat het liefst ziet: hartstikke gezellig.

Op zaterdag 16 juni werd Biddinghuizen bevolkt door zo’n vijfhonderd Flevolandse piraten en smartlapzangers.Tussen de bouwmaterialen van het in aanbouw zijnde nieuwe winkelcentrum en de opbrekingen in het straatwerk brachten ze hun zangkunsten ten gehore en waren daarmee sfeerbepalend voor een succesvol verlopen voorjaarsweekeinde in Biddinghuizen.De koren verzorgden de hele dag door optredens in de feesttent op het evenemententerrein en in De Voorhof en konden daarbij rekenen op grote belangstelling. Het festival werd afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Flevolandse Volkslied o.l.v. Hans Aantjes op orgel. Het ten gehore brengen van dit lied met zoveel stemmen maakte dat het massaal toegestroomde publiek spontaan ging staan en luidkeels meezong. Deze spontane samenzang bezorgde menigeen kippenvel.Ook de bezoekende koren waren vol lof over de ontvangst in ons dorp. Er gaan zelfs stemmen op om het festival volgend jaar wederom in Biddinghuizen te houden, als alle verbouwingen en opbrekingen achter de rug zijn.

Klik hier voor alle foto's


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat