Home
Facebook

Piratenkoor de Blauwbaarden houdt Enteravond

Piratenkoor de Blauwbaarden houdt Enteravond Biddinghuizen - 22 februari 2017.  Piratenkoor de Blauwbaarden organiseert op zaterdag 8 april een Enteravond in kerk- en zalencentrum de Voorhof. De avond is een muzikale avond voor de partners van de koorleden, sponsoren en voor "De vrienden van De Blauwbaarden".

Het koor wil hun sponsoren en vrienden laten zien en horen wat zij doen met hun onmisbare financiële steun.

Jeugdorkest Maris Sonores
Leden van het jeugdorkest van Maris Sonores verlenen hun medewerking aan de avond. Dit jeugdorkest bestaat sinds 2001 en zal tijdens deze avond enkele optredens verzorgen.

Verrassing
In deze avond zit een verrassingselement verwerkt. "Maakt dit je nieuwsgierig, kom deze gezellige avond dan bijwonen", schrijft het koor in een persbericht.

Entree
Entreekaarten kosten € 5,00. Binnenkort zult u op de hoogte gesteld worden vanaf wanneer en waar de kaarten te koop zijn.

Ook vriend worden ?
U kunt vriend worden van De Blauwbaarden vanaf een bedrag van tien euro per jaar. U krijgt dan:
- Drie keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor;
- Gratis toegang tot de Enteravond;
- Korting op de entreeprijs bij een festival of een concert

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, een drummer en een saxofonist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel.

Heeft u interesse ? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. "Motivatie, inzet en gezelligheid is hierbij belangrijker dan zangkwaliteit", schrijft het koor.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl of kijken op de website http://www.blauwbaarden.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat