Home
Facebook

Open repetities bij piratenkoor De Blauwbaarden

Open repetities bij piratenkoor De Blauwbaarden Biddinghuizen - 31 augustus 2017.  In de maand september houdt piratenkoor De Blauwbaarden vier open repetities. Wie vrijblijvend mee wil komen zingen of de sfeer wil komen proeven, is van harte welkom op 6, 13, 20 en/of 27 september.

De Blauwbaarden onderscheidt zich van veel andere piratenkoren doordat het meerstemmig zingt; iets dat niet altijd voorkomt bij piratenkoren. Desondanks geldt dat motivatie, inzet en gezelligheid belangrijker is dan zangkwaliteit.

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, een drummer en een saxofonist.

Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel.

Vriend worden van de Blauwbaarden
Draagt u het koor een warm hart toe, dan kunt u vriend worden van De Blauwbaarden. U ontvangt dan drie keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor, krijgt gratis toegang tot de Enteravond en u krijgt korting op de entreeprijs bij een festival of concert. Vanaf €10,00 per persoon per jaar bent u al "Vriend van" het koor.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl, of kijken op de website http://www.blauwbaarden.nl. Wilt u graag het koor op verzoek laten optreden, mail dan voor informatie maar optreden@blauwbaarden.nl.

Redactie BHZNet.nl / De Blauwbaarden

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat