Home
Facebook

Nieuws van piratenkoor de Blauwbaarden

Nieuws van piratenkoor de Blauwbaarden Biddinghuizen - 19 mei 2016.  Het einde van het zangseizoen van piratenkoor de Blauwbaarden komt al weer een beetje in zicht. Dat wil niet zeggen dat de Blauwbaarden stil zitten.

Optredens
Zaterdag 28 mei is er een familiedag in zorgcentrum Sonnevanck te Harderwijk. Van
13.00-14.15 uur zal het koor Nederlandstalige liedjes voor de bewoners en hun familie zingen.

Op zaterdag 4 juni, van 15.00-22.00 uur, wordt er op het Redeplein te Dronten een Cultuurfestival gehouden. Daar zal het koor zichzelf presenteren en hun CD's promoten.

Op 18 juni is het weer "bootwateren" in Hollum.
Net zoals afgelopen jaar zullen de Blauwbaarden weer naar Ameland gaan. Dit muzikale festival is ooit ontstaan n.a.v. de tewaterlating van de paardenreddingsboot. De goede afloop van een reddingsactie werd vroeger gevierd met een borrel in het plaatselijke café. Nog steeds wordt de paardenreddingsboot gebruikt, maar nu alleen voor toeristische doeleinden.

Dit festival bestaat sinds 2001. Tijdens deze dag zijn er verschillende podia in Hollum, waar dweilorkesten en (shanty)koren hun kunsten vertonen. Aan het einde van de middag is er een gezamenlijke finale van alle orkesten en koren.
Meer info: http://www.bootwateren.nl

Op zaterdag 10 september worden de Botterdagen in Elburg gehouden, waar het koor aan zal meewerken.

Afsluiting seizoen en aanvang nieuwe seizoen
Op woensdagmiddag 29 juni wordt het zangseizoen afgesloten op de weekmarkt, bij de viskraam van Johan Westerink. Van 15.00-17.00 uur kan er meegezongen worden.

Het nieuwe seizoen begint op woensdag 17 augustus.

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel.

Heeft u interesse ? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit.

Voor informatie: kijk op http://www.blauwbaarden.nl of stuur een e-mail naar: info@blauwbaarden.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat