Home
Facebook

Seizoen Blauwbaarden afgelopen

Seizoen Blauwbaarden afgelopen Biddinghuizen - 2 juli 2016.  Piratenkoor de Blauwbaarden heeft het zangseizoen op woensdag 29 juni afgesloten op de weekmarkt met een gezellig en sfeervol optreden. Aansluitend was er aan de Dreef een verrassingsoptreden bij een grote fan van het koor.

Ameland
Onlangs zijn de Biddinghuizen Piraten voor het tweede achtereenvolgende jaar op Ameland geweest, tijdens het "bootwateren"'.
In Hollum werd een shantykoren festival gehouden, waar het koor, onder grote belangstelling, 4 optredens verzorgd heeft. Het was een prachtige, succesvolle dag, die werd afgesloten met een bbq.

Komende optredens
Op zaterdag 27 augustus wordt er in Harderwijk een shantykorenfestival georganiseerd, waar ook de Blauwbaarden aan mee zullen werken. Een festival met 8 koren uit binnen- en buitenland.

Zaterdag 3 september treedt het koor op tijdens de sleepbootdagen in Nijkerk. Tijdens deze dagen zijn er unieke, klassieke schepen te zien.

Tevens is er een optreden op zaterdag 10 september tijdens de Botterdagen in Elburg.

Start nieuwe seizoen
Woensdag 31 augustus is de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in
kerk- en zalencentrum de Voorhof.

Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist.
Heeft u interesse ? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit.

Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest, dan kunnen de Blauwbaarden een optreden bij u verzorgen. Verzoeken kunnen ingediend worden via optreden@blauwbaarden.nl.

Contact
Wilt meer informatie over het koor, neem dan contact op via info@blauwbaarden.nl of kijk op de website http://www.blauwbaarden.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat