Home
Facebook

De Blauwbaarden starten nieuw seizoen

De Blauwbaarden starten nieuw seizoen Biddinghuizen - 24 augustus 2016.  Op woensdag 31 augustus houdt Piratenkoor De Blauwbaarden haar eerste repetitie van het nieuwe seizoen. Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum de Voorhof.

Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist.
Heeft u interesse? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is hierbij belangrijker dan zangkwaliteit.

Optredens
Op zaterdag 27 augustus wordt er in Harderwijk een shantykorenfestival georganiseerd, waar ook de Blauwbaarden aan mee zullen werken. Een festival met 8 koren uit binnen- en buitenland.

Zaterdag 3 september treedt het koor op tijdens de sleepbootdagen in Nijkerk. Tijdens deze dagen zijn er unieke, klassieke schepen te zien.
De week daarna, op zaterdag 10 september, zingen de Blauwbaarden tijdens de Botterdagen in Elburg.

Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest, dan kunnen de Blauwbaarden een optreden bij u verzorgen. Verzoeken kunnen ingediend worden via optreden@blauwbaarden.nl

Contact
Wilt meer informatie over dit gezellige en actieve koor, neem dan contact op via info@blauwbaarden.nl of kijk op de website http://www.blauwbaarden.nl.

De Blauwbaarden / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat