Home
Facebook

Blauwbaarden zingen twee keer tijdens kerstperiode

Blauwbaarden zingen twee keer tijdens kerstperiode Biddinghuizen - 11 december 2017.  Piratenkoor de Blauwbaarden geeft in de kerstperiode twee optredens in het centrum van Biddinghuizen. Ze zijn te beluisteren en te bekijken tijdens de Kerstmarkt op 15 december en een week later op 21 december bij de Lichtjestour.

Op de Kerstmarkt, die aanstaande 15 december wordt gehouden in en om het winkelcentrum van Biddinghuizen, zingt het piratenkoor vanaf 16.30 uur bij Van Bemmel Bloemen. Daar zal vanaf 16.00 uur bovendien rode poon worden gerookt en kibbeling worden gebakken; dit in samenwerking met de Elburger vishandel van Johan Westerink, sponsor van De Blauwbaarden.

Donderdag 21 december zullen de Blauwbaarden ook zingen bij de lichtjesoptocht. Deze keer bij De Verlengde Baan.

Repetities en gezellige nazit
Vanaf 17 januari 2018 beginnen de repetities weer. Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum de Voorhof. Wanneer u/jij een keer mee wil zingen, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen. Motivatie, inzet en gezelligheid is belangrijker dan zangkwaliteit en leeftijd speelt geen rol. Er wordt meerstemming gezongen, wat minder gebruikelijk is bij piratenkoren. De muzikale begeleiding bestaat uit accordeonisten een drummer en saxofonist/fluitist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met een gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter.

Iets te vieren?
Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest, dan kunnen de Blauwbaarden een optreden bij u verzorgen. Verzoeken kunnen ingediend worden via optreden@blauwbaarden.nl. Meer informatie is te vin den op www.blauwbaarden.nl of informeer via info@blauwbaarden.nl.

Redactie BHZNet.nl / Piratenkoor De Blauwbaaren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat