Home
Facebook

De Blauwbaarden hebben nieuwe dirigent

De Blauwbaarden hebben nieuwe dirigent Biddinghuizen - 25 oktober 2018.  Het nieuwe seizoen van piratenkoor De Blauwbaarden is al weer een aantal weken aan de gang. Voor de zomerstop is Catherina Keekstra aangetrokken als dirigent. Zij is tevens dirigent van een jeugdensemble van de Protestantse Gemeente in Zeewolde en het Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde.

Handtekening
De samenwerking tussen Catherina en het koor is onlangs officieel bevestigd door middel van het zetten van een handtekening. Hier door is Catherina verbonden aan het koor. Het bestuur en de koorleden zijn hier heel blij mee.

Repetities
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Heeft u interesse ? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Motivatie, inzet en gezelligheid is daarbij belangrijker dan zangkwaliteit.

Oproep
Het koor wordt instrumentaal begeleid, o.a. door een drummer en saxofonist, maar er is ook veel behoefte aan accordeonist(en) en gitarist(en). Bespeelt u / jij dit instrument en lijkt het u / jou leuk om dit koor mee te begeleiden ? Neem dan contact op met voorzitter Harm Tolsma (harm@harmtolsma.nl )

Vriend worden
U kunt voor €10,- per jaar vriend worden van De Blauwbaarden:
- U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor;
- Gratis toegang tot de Enteravond;
- Korting op de entreeprijs bij een festival of een concert.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website www.blauwbaarden.nl
Ook kan het koor op verzoek een optreden verzorgen. Mail dan voor informatie maar optreden@blauwbaarden.nl

De Blauwbaarden

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat