Home
Facebook

Blauwbaarden krijgen subsidie

Biddinghuizen - 3 december 2012.  Piratenkoor "De Blauwbaarden" krijgen subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het piratenkoor uit Biddinghuizen heeft dit najaar een subsidie van € 2500,- gekregen van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens voor een mobiele geluidsinstallatie in vervulling. Ook kunnen oude muziekstandaarden met dit geld vervangen worden.
De subsidie wordt mede mogelijk omdat het koor met deze bijdrage het Shanty repertoire nog beter onder de mensen kan brengen. De meerstemmige Nederlandse, Duitse en Engelstalige liederen worden op vele locaties ten gehore gebracht. Zo treden de Blauwbaarden op tijdens concoursen, (jaar)markten en feesten en partijen voor particulieren en bedrijven.
Daarbij draagt het koor bejaarden- en verzorgingshuizen een warm hart toe. Regelmatig wordt hier tegen een zeer geringe vergoeding voor de bewoners een onvergetelijke avond verzorgd.
Speciaal voor de komende periode heeft het koor een speciaal kerst repertoire ingestudeerd.
Er staan al speciale kerst optredens gepland op 14 en 15 december. 14 december op de Biddinghuizer kerstmarkt en een dag later in Elburg tijdens Kerst in de Vesting.
Organiseert u in de komende maand en kerstbijeenkomst waar het Piratenkoor een sfeervolle bijdrage kan leveren,  kijk dan eens op de site van het koor. Hier kunt u ook een aanvraag indienen. www.blauwbaarden.nl

<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat