Home
Facebook

CD De Blauwbaarden komt dichterbij

CD De Blauwbaarden komt dichterbij Biddinghuizen - 4 december 2009.  Piratenkoor de Blauwbaarden heeft kort geleden een veiling gehouden, met een opbrengst van ruim € 1500,00.

De veiling werd zeer soepel geleid door veiligmeester Piraat Adriaan (De burgemeester). De veiling kavels werden door hem op zijn eigen ludieke manier onder de hamer gebracht.

De fiets was een topper zo bleek, niet alleen de fiets zo waren er een aantal bloemstukken die ook erg veel aandacht kregen van het publiek, die er dan ook vrolijk op los boden.

Dankzij de veiling komt is het voor het koor al bijna mogelijk om een CD op te nemen. De studio zal dan ook binnenkort bezocht gaan worden door het piratenkoor. Het is de bedoeling om februari 2010 de studio in te gaan.

Volgend jaar bestaat het koor 10 jaar.

Het koor meldt verder graag diverse personen en bedrijven te willen bedanken:


Het koor bedankt alle mensen die op de veiling hun stem hebben laten horen tijdens het veilen. Ook de mensen die diverse artikelen hebben aangeboden om te kunnen veilen, want zonder die artikelen geen veiling.

Het koor dankt Rita die het piraten koor de klus van haar verhuizing heeft gegund, en daarvoor € 300,00 over had.

Piraat Adriaan (Burgemeester)onze dank voor de enorme inzet die u voor het piratenkoor heeft getoond op deze dankzij u een geweldige avond is geworden.

Ook bedanken we het Duo The Dutch Rebels die geheel belangeloos optraden deze avond, Heren bedankt voor uw steun.

Natuurlijk gaat onze dank uit naar de winkeliers die ook hun bijdragen hebben gedaan, Klamer Fietsen, J.Schuurhuis C1000, Snackbar Twins, Suncenter, Van Bemmel, Jadecity,
De Orchidee, Polder Palm.
Allen hartelijk bedankt voor uw steun.

Namens het Piratenkoor de Blauwbaarden
J.Kolart


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat