Home
Facebook

Blauwbaarden op Kerstmarkt

Blauwbaarden op Kerstmarkt Biddinghuizen - 1 december 2011.  Piratenkoor De Blauwbaarden zal ook dit jaar een optreden verzorgen tijdens de Kerstmarkt in Biddinghuizen op 16 december aanstaande.

"We brengen kerstliederen ten gehore in diverse talen. We zingen bekende en wat minder bekende kerstliederen en uiteraard mag iedereen gezellig met ons meezingen", vertelt één van de leden.

Gerookt
Behalve zang geeft het piratenkoor ook op een andere manier extra kleur aan de Kerstmarkt. Johan Westerink uit Elburg brengt een poonroker mee, zodat genoten kan worden van heerlijk gerookte vis.Zingen iets voor u?
Wie zingen leuk vindt en er een hobby van wil maken, wordt uitgenodigd om te komen kijken (en mee te zingen) tijdens één van de repetities van het koor. "We kunnen zeker nog zangers gebruiken. Buiten de kerstperiode zingen we zeemansliederen in allerlei talen. Ook zingen we Ierse, Engelse en Schotse shanty’s. En let wel, dit doen we drie- tot vierstemmig", aldus De Blauwbaarden.

Drummer
Het koor is bovendien dringend op zoek naar een drummer die het koor kan begeleiden. Bent u die drummer die graag met hen mee wilt doen, of kent u iemand die dat leuk vindt, neemt u dan contact op met Julia Bobeldijk, secretaris van het koor via 06-53293554.

De repetities van Piratenkoor De Blauwbaarden vinden plaats in kerkcentrum De Voorhof Biddinghuizen, iedere woensdagavond van van 20:00u tot 22:00u. Geïnteresseerden wordt verzocht wel van te voren te bellen, omdat het kan voorkomen dat er op die avond ergens een optreden wordt gegeven.

Piratenkoor De Blauwbaarden

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat