Home
Facebook

Piratenkoor de Blauwbaarden

Piratenkoor de Blauwbaarden Biddinghuizen - 16 april 2012.  Piratenkoor de Blauwbaarden heeft een nieuw bestuur. Tijdens de recente jaarvergadering zijn drie nieuwe bestuursleden gekozen en ze zijn gelijk gestart met goede ideeën.

De nieuwe voorzitter Harm Tolsma en nieuw algemeen bestuurslid Menno Timmerman hebben het voornemen om in september of oktober een leuk, gezellig en verrassingsvol concert neer te zetten. In het najaar zal ook een gezamenlijk concert plaatsvinden met Amor Musae uit Swifterbant.Verder is het koor uiteraard ook betrokken bij de feestelijkheden van 50 jaar Biddinghuizen.

Het koor informeert u op tijd want u wilt vast deze optredens niet missen.

Naast Harm en Menno vormen Willem Feiken, Lothar Hoekstra en Julia Bobeldijk het 5 hoofdige bestuur van de Blauwbaarden. Voor meer informatie kunt u via de mail contact met het bestuur opnemen: blauwbaardenbhz@gmail.com. Via dit e-mailadres kunt u ook een optreden aanvragen of u opgeven als "vriend van de Blauwbaarden". Telefonisch is de secretaris te bereiken via telefoonnummer 06-53293554 (Julia Bobeldijk)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat