Home
Facebook

Praatjes en Piraten op Dag van Ouderen

Praatjes en Piraten op Dag van Ouderen Biddinghuizen - 4 oktober 2004.  Op 1 oktober vindt elk jaar de Dag van de Ouderen plaats. In Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen wordt deze op verschillende manieren gevierd.

In Dronten trok de verenigingenmarkt met workshops veel geïnteresseerden. In Swifterbant is een recreatief programma aangeboden en in Biddinghuizen vulden Praatjes de gaatjes en sloot het Piratenkoor af.

In de Tweede Kamer, seniorenruimte in Biddinghuizen, druppelden de bezoekers al vroeg in de middag binnen.

De middag stond in het teken van 'Kinderpraat', naar analogie van het televisieprogramma 'Praatjesmakers'.Negen kinderen van de Akkerwinde en de Tamarisk uit verschillende leeftijdscategorieen lieten hun licht schijnen op de begrippen: rimpels, oma's en opa's en oud worden. Dit onder de interviewtechnieken van Biddinghuizen's eigen Jochem van Gelder: Sjoerd Feenstra (directeur van Tamarisk).

Na de oud-Hollandse maaltijd, waar zo'n 60 mensen bleven eten, gaf het Biddinghuizer Piratenkoor 'De Blauwbaarden' een spetterend optreden waarbij op enig moment de voeten van de vloer en de handen in de lucht gingen.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Piratenkoor De Blauwbaarden
Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat